Om oss

Bästapsykologonline.se är en landnings- och informationssida om att träffa en nätpsykolog. Vår målsättning är att informera om de olika vårdalternativen som finns tillgängliga på ett enkelt och lekfullt sätt.

Jämförelsetjänst
Störst i Sverige

Målsättning

Sedan starten 2019 var målsättningen att enkelt och tydligt presentera relevanta alternativ bland behandling för psykisk ohälsa via mobilen eller datorn. Idag har vi delvis uppnått detta men fortsätter hela tiden att bredda innehållet och antalet aktörer. Detta görs i samverkan med en mycket snabbt växande marknad.

Ersättning

Tjänsten är helt gratis att använda och du behöver inte vara orolig för oväntade eller dolda kostnader. Det är bara att läsa på, jämföra, klicka dig vidare och få vården du har rätt till.

För att säkerställa vår egen överlevnad tar vi en ersättning emot de vårdplatser som väljer att vara tillgänglig i jämförelsen. Vi vill däremot understryka att vi inte på något sett kommer äventyra om en kvalitativ och bra rekommendation eller jämförelse.

Jobba med oss

Vi når varje dag en mycket specifik målgrupp redo att använda tjänster mot psykisk ohälsa. Om det intresserar er eller om vi på något sätt kan arbeta ihop mot en bättre jämförelsetjänst får ni gärna ta kontakt. Bästapsykologonline.se är en del av mucho group och du kan kontakta oss på hey(at)mucho.se.